• Natalia Gavrilița, desemnată candidat la funcția de premier
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 15:59

  Președintele Maia Sandu a înaintat-o în calitate de candidat la funcția de prim-ministru pe fosta ministră a finanțelor, Natalia Gavrilița. Anunțul a fost făcut în această seară, 27 ianuarie, în cadrul unui briefing de presă, transmite IPN. Șefa statului a declarat că Natalia Gavrilița este o profesionistă, în care are... The post Natalia Gavrilița, desemnată candidat la funcția de premier appeared first on Portal de știri.

 • COVID-19: În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 654 de cazuri noi
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 15:55

  În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost procesate 2953 de teste, fiind confirmate 654 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care două de import. În total, până la ziua de astăzi, în ţară au fost înregistrate 157 626 de cazuri de COVID-19. Potrivit datelor Ministerului... The post COVID-19: În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 654 de cazuri noi appeared first on Portal de știri.

 • COVID-19 Nisporeni: Șapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 15:47

  Șapte cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în raionul Nisporeni. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Nisporeni a ajuns la 1401, de la începutul pandemiei, potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În total, în R.Moldova, în ultimele 24 ore au fost confirmate... The post COVID-19 Nisporeni: Șapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore appeared first on Portal de știri.

 • Внимание! Ожидаются отключения электроэнергии!
  by Redactor on 27 ianuarie 2021 at 15:25

  29 января 2021 г. в связи с профилактическими работами с 09:30 до 17:20 возможно отключение электроэнергии по улицам: 28 Июня, 40 лет Победы, К. Маркс, Лесная, Молдавская, Октябрьская, Школьная, Трудовая, Зелёная.

 • Alertă cu bombă la Spitalul clinic din Bălți
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 12:13

  Un bărbat a sunat astăzi, 27 ianuarie, la numărul de urgență 112 și a anunțat că în una din secțiile Spitalului clinic Bălți se află un obiect explozibil. Mai mulți lucrători medicali au fost evacuați, iar pacienții au fost transferați. În urma căutărilor, niciun obiect suspect nu a fost identificat.... The post Alertă cu bombă la Spitalul clinic din Bălți appeared first on Portal de știri.

 • In ultimul drum... Iovu Bivol
  by MediaTV, Cimislia on 27 ianuarie 2021 at 11:26

  Continue reading In ultimul drum... Iovu Bivol at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Агентство государственных услуг возобновило выдачу электронных удостоверений личности
  by Redactor on 27 ianuarie 2021 at 10:50

  Агентство государственных услуг возобновило выдачу электронных удостоверений личности и сертификатов открытых ключей для них. Заявления принимаются в многофункциональных центрах АГУ. Там же можно приостановить, восстановить или отказаться от этих документов. Стоимость электронного удостоверения личности – от 700 до 1230 леев, в зависимости от срока выдачи. Источник: publika.md

 • Снежный день в Басарабяске
  by Redactor on 27 ianuarie 2021 at 10:25

  Вот как выглядит наш город в снежную погоду!

 • Ex-procuror anticorupție, reținut în dosarul „Vento”
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 9:07

  Un fost procuror din cadrul Procuraturii Anticorupție a fost reținut aseară, 26 ianuarie, după ce a fost recunoscut și audiat în calitate de bănuit în dosarul „Vento”. Acestuia îi sunt imputate mai multe capete de acuzare, printre care exces de putere, fals în acte publice, reținerea sau arestarea ilegală și... The post Ex-procuror anticorupție, reținut în dosarul „Vento” appeared first on Portal de știri.

 • Numere de telefon utile pentru șoferii care ajung blocați în troiene
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 9:00

  În cazul situațiilor de blocaj pe traseele naționale, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela în regim non-stop la numerele de telefon: (022) 22-55-30; (022) 74-89-61 și +37 360 477 117, transmite IPN. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează șoferii să se abțină de la deplasări dacă... The post Numere de telefon utile pentru șoferii care ajung blocați în troiene appeared first on Portal de știri.

 • Две смерти от коронавируса за неделю в районе Басарабяска
  by Redactor on 27 ianuarie 2021 at 8:55

  Два человека из района Басарабяска скончались от осложнений, вызванных ковид-19, на минувшей неделе. Об этом сообщило Министерство здравоохранения, труда и социальной защиты. Речь идет о 59-летнем мужчине, который был госпитализирован в Республиканскую клиническую больницу, и о 59-летней женщине, которая умерла в ковид-отделении Районной больницы Басарабяска. В обоих случаях у пациентов были различные хронические заболевания. В

 • 100 de milioane de cazuri de Covid-19 în lume. O persoană a fost infectată la fiecare 7 secunde
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 8:49

  Numărul cazurilor totale de coronavirus în lume a depășit 100 de milioane miercuri, potrivit unui bilanț al Reuters. Aproape 1,3% din populația lumii a fost infectată cu de noul coronavirus și peste 2,1 milioane de oameni au murit. O persoană a fost infectată la fiecare 7,7 secunde, în medie, de... The post 100 de milioane de cazuri de Covid-19 în lume. O persoană a fost infectată la fiecare 7 secunde appeared first on Portal de știri.

 • China: Un an de închisoare pentru o femeie care a ascuns simptomele COVID-19 înainte de a se urca în avion
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 8:38

  Un tribunal chinez a condamnat la un an de închisoare o femeie care şi-a ascuns simptomele coronavirusului înainte de a se îmbarca la bordul unui avion, a informat miercuri presa de stat, informează Agerpres. Femeia în vârstă de 37 de ani a luat medicamente pentru a-şi scădea febra înainte de... The post China: Un an de închisoare pentru o femeie care a ascuns simptomele COVID-19 înainte de a se urca în avion appeared first on Portal de știri.

 • Юг Молдовы завалило снегом
  by Redactor on 27 ianuarie 2021 at 8:19

  Cогласно данным государственной метеорологической службы в связи с движением южного циклона 27 и 28 января ожидаются сложные метеорологические условия: Сильный ветер 15-20 м в секунду, обильные осадки в виде снега и дождя, метель. На дорогах возможна гололедица. Призываем всех водителей и пешеходов быть внимательными и осторожными!

 • Tânărul lovit cu ranga la o stație PECO din Florești s-a stins la spital
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 8:07

  Tânărul care, acum zece zile, a fost lovit cu o rangă la o stație PECO din orașul Florești, s-a stins aseară la spital. Băiatul de 19 ani nu și-a revenit din comă. Contactat de IPN, vicedirectorul Spitalului raional Florești, Ion Manole, a declarat că tânărul a fost operat de urgență... The post Tânărul lovit cu ranga la o stație PECO din Florești s-a stins la spital appeared first on Portal de știri.

 • Un mort și doi răniți, într-o deflagrație produsă la Sângerei
  by Albasat on 27 ianuarie 2021 at 6:40

  Un bărbat și o femeie au fost răniți într-o deflagrație puternică, produsă marți seara într-o locuință din orașul Sângerei. Corpul neînsuflețit al unui alt bărbat a fost găsit sub dărâmături după mai bine de două ore de căutări, transmite IPN. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, aproape de ora... The post Un mort și doi răniți, într-o deflagrație produsă la Sângerei appeared first on Portal de știri.

 • Educația sexuală trebuie să înceapă în familie și să continue la școală
  by DrochiaTV, Drochia on 26 ianuarie 2021 at 16:10

  În familiile din Moldova, educația sexuală rămâne încă un subiect tabu. O demonstrează datele statistice privind numărul adolescentelor care rămân însărcinate la o vârstă fragedă. Studiile arată că în cele mai multe cazuri tinerii părinți provin din familii nevoiașe și nu au studii complete. Atât medicii, cât și alți experți spun că sarcinile precoce în Articolul Educația sexuală trebuie să înceapă în familie și să continue la școală apare prima dată în DrochiaTV.

 • Первая молдавская рок-группа “Норок”. Как все начиналось?
  by Redactor on 26 ianuarie 2021 at 13:07

  bas-tv Знакомы ли вы с молдавским роком? Сегодня мы начинаем цикл публикаций о звездах молдавского рока. Вы узнаете историю создания молдавских рок-групп: в чем их самобытность и необычные факты из творческой деятельности. Зародившийся в 50-х годах в США и в Западной Европе музыкальный жанр, истоки которого лежат в блюзе, в начале 60-х проник и на

 • В Молдову прибыл спецпредставитель ОБСЕ по приднестровскому урегулированию
  by Redactor on 26 ianuarie 2021 at 11:10

  Спецпредставитель ОБСЕ по приднестровскому урегулированию Томас Майер-Хартин прибыл в Молдову с официальным визитом, сообщает publika.md В столице у него запланированы встречи с президентом Майей Санду, исполняющим обязанности премьер-министра Аурелиу Чокоем и вице-премьером по реинтеграции Ольгой Чеботарь. А также — с лидерами политических партий, постоянными послами посредников и наблюдателей формата “5+2” и с представителями гражданского общества.

 • Lupii dau tîrcoale la Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 25 ianuarie 2021 at 15:07

  Continue reading Lupii dau tîrcoale la Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 

 • Lupii dau tîrcoale la Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 25 ianuarie 2021 at 15:07

  Continue reading Lupii dau tîrcoale la Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Drochienii s-au scufundat în apele sfinţite de Bobotează
  by DrochiaTV, Drochia on 20 ianuarie 2021 at 16:12

  Botezul Domnului sau cum se mai spune în popor Boboteaza a fost marcată la data de 19 ianuarie pe rit vechi de creştinii ortodocşi din Drochia. În biserici preoţii oficiază slujbe şi fac agheasmă, după care urmează tradiţia care a fost urmată de Iisus Hristos, care s-a botezat în apele Iordanului. Astfel, la lacul Comsomolist Articolul Drochienii s-au scufundat în apele sfinţite de Bobotează apare prima dată în DrochiaTV.

 • Comerţul stradal neautorizat – interzis!
  by DrochiaTV, Drochia on 19 ianuarie 2021 at 16:33

  Atenţionare pentru comercianţii stradali. Astfel, vânzătorii amplasaţi la intrarea Pieţii Centrale a oraşului Drochia au fost informaţi despre interzicerea desfăşurării a comerţului, decât în locuri special amenajate. Această veste i-a nemulţumit pe vânzătorii stradali, dat fiind faptul că vor trebui să achite taxa de 20 lei pe zi, bani pe care nu întotdeauna îi pot Articolul Comerţul stradal neautorizat – interzis! apare prima dată în DrochiaTV.

 • Eurocontainere pentru deșeuri repartizate în orașul Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 19 ianuarie 2021 at 12:23

  Continue reading Eurocontainere pentru deșeuri repartizate în orașul Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Paza bună trece primejdia rea
  by DrochiaTV, Drochia on 11 ianuarie 2021 at 16:05

  A te simţi acasă înseamnă şi a te simţi în siguranţă. Astfel, în locuinţele a mai multor familii din Drochia au fost instalate detectoare de fum de către salvatorii din cadrul Secţiei Situaţii Excepţionale în comun cu angajaţii Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţiei a Familiei Drochia. În acest context, pentru instalarea detectoarelor de fum au Articolul Paza bună trece primejdia rea apare prima dată în DrochiaTV.

 • Preotul Iurie Hemei Nașterea Domnului 2020
  by MediaTV, Cimislia on 7 ianuarie 2021 at 9:19

  Continue reading Preotul Iurie Hemei Nașterea Domnului 2020 at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Vise împlinite în ajun de Anul Nou
  by DrochiaTV, Drochia on 31 decembrie 2020 at 16:36

  Visul a devenit realitate! Poliţia cu daruri, sunetele serenei şi luminile girofarului – acesta era visul lui Eugen din satul Maramonovca, raionul Drochia. ”I s-a împlinit visul, că a venit Poliţia şi l-a felicitat. El este bolnav la noi, dar cu memoria este totul bine. Totul înţelege, totul cunoaşte şi are dorinţe. Noi le îndeplinim, Articolul Vise împlinite în ajun de Anul Nou apare prima dată în DrochiaTV.

 • Campania ,,Stop Covid-19’’ s-a desfășurat la Drochia
  by DrochiaTV, Drochia on 31 decembrie 2020 at 16:24

  ”Direcţia Patrulare Nord, inspectorul Gheorghelaş îmi spune mie. Inspectoratul Naţioanl de Securitate Publică vine cu îndemn în ajunul sărbătorilor de iarnă. Să fi-ţi preacuţi, să purtaţi mască, între persoanele să ţineţi cont de distanţă cel puţin de 1 metru şi împreună cu dumneavoastră să spunem: ,,Stop Covid!”.  Sărbători fericite!” Agenţii de patrulare din cadrul Direcţiei Articolul Campania ,,Stop Covid-19’’ s-a desfășurat la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.

 • Campania ,,Poliția aduce Crăciunul’’ a ajuns și la Drochia
  by DrochiaTV, Drochia on 30 decembrie 2020 at 16:18

  Campania ,,Poliţia aduce Crăciunul’’,  lansată de IGP a ajuns şi la Drochia. Astfel, oamenii legii din cadrul IP Drochia, care s-au alăturat acestei acţiuni de caritate au jucat rolul nobilului Moş Crăciun şi au adus daruri în formă de dulciuri şi produse alimentare pentru câteva familii din raion. Numeroasa familie Antoniuc din satul Pelinia a Articolul Campania ,,Poliția aduce Crăciunul’’ a ajuns și la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.

 • Recirculatoare bactericide tot mai des solicitate
  by MediaTV, Cimislia on 30 decembrie 2020 at 10:00

  Continue reading Recirculatoare bactericide tot mai des solicitate at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Evacuarea deșeurilor solide în or. Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 28 decembrie 2020 at 15:23

  Continue reading Evacuarea deșeurilor solide în or. Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Proiectul UE Amenajarea Aleei Stefan cel Mare or Cimislia la final
  by MediaTV, Cimislia on 27 decembrie 2020 at 9:59

  Continue reading Proiectul UE Amenajarea Aleei Stefan cel Mare or Cimislia la final at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Inaugurarea pomului de Crăciun a avut loc la Drochia
  by DrochiaTV, Drochia on 21 decembrie 2020 at 16:53

  Pandemia nu a împiedicat desfăşurarea tradiţionalului eveniment de inaugurare a Pomului de Crăciun înoraşul Drochia. Astfel, după numărătoare a edilei localităţei,  Piaţa Independenţii a fost iluminată de mii de luminiţe în ziua de 18 decembrie, iar simbolul sărbătorilor de iarnă – bradul, cu sute de jucării pe el  a adus sărbătoare în sufletele drochienilor şi Articolul Inaugurarea pomului de Crăciun a avut loc la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.

 • Европейский союз – главная опора Республики Молдова в последнее десятилетие
  by Redactor on 17 decembrie 2020 at 10:57
 • Situația Covid în raionul Cimișlia la data de 15 dec 2020
  by MediaTV, Cimislia on 15 decembrie 2020 at 9:31

  Continue reading Situația Covid în raionul Cimișlia la data de 15 dec 2020<div class="apester-media" data-media-id="5fd8817e1cec6f298efe424a" height="506"></div><script async src="https://static.apester.com/js/sdk/latest/apester-sdk.js"></script> at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Atenție la sobe!
  by DrochiaTV, Drochia on 14 decembrie 2020 at 18:05

  Odată cu răcirea vremii angajaţii Secţiei Situaţii Excepţionale Drochia, tradiţional pornesc pe la gospodăriile oamenilor cu o campanie de informare cu privire la expoatarea corectă a sobelor şi altor mijloace de încălzire. Acţiunea se desfăşoară anual pentru a minimaliza riscul de incendii. Gospodarii, care au fost vizitaţi  susţin, că ţin cont de toate regulile antiincendiare, Articolul Atenție la sobe! apare prima dată în DrochiaTV.

 • VOX POPULI Leova proiecte UE Cartea Albă
  by MediaTV, Cimislia on 11 decembrie 2020 at 6:57

  Continue reading VOX POPULI Leova proiecte UE Cartea Albă at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • 11 новых случаев ковид-19 в Басарабяске за сутки
  by Redactor on 10 decembrie 2020 at 8:50

  У 11 жителей района Басарабяска 9 декабря был диагностирован коронавирус. В Молдове за последние сутки выявили 1766 новых случаев, и это стало очередным антирекордом. Таким образом, общее число инфицированных с начала пандемии достигло в нашем районе 667, 12 из них умерли, 548 выздоровели. Число заразившихся в стране увеличилось до 120970 человек, 2481 умер, 103973 выздоровели.

 • Zona de agrement mult așteptată – amenajată
  by DrochiaTV, Drochia on 9 decembrie 2020 at 18:32

  Peste 4500 de locuitori din regiunea ,,Valea Curechiului’’ ai oraşului Drochia vor beneficia de o zonă de agrement bine amenajată. Stadionul, care ani de zile a fost lăsat de izbelişte are un aspect nou graţie proiectului ”Promovarea modului activ de viață și a interacțiunii comunitare prin crearea oportunităților de agrement in zona de revitalizare “Valea Articolul Zona de agrement mult așteptată – amenajată apare prima dată în DrochiaTV.

 • Campania de informare UE- Republica Moldova -împreună mai puternici, susținută la Leova
  by MediaTV, Cimislia on 8 decembrie 2020 at 10:16

  Continue reading Campania de informare UE- Republica Moldova -împreună mai puternici, susținută la Leova at Media TV - Știri din Cimișlia.

 

 • ORA LOCALA DEZVOLTAREA SPORTULUI raionul Cimislia Victor Stina
  by MediaTV, Cimislia on 28 octombrie 2020 at 13:24

  Continue reading ORA LOCALA DEZVOLTAREA SPORTULUI raionul Cimislia Victor Stina at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Fotbal FC Batir cu Echipa Veterani FMF 25 oct 2020
  by MediaTV, Cimislia on 26 octombrie 2020 at 18:48

  Continue reading Fotbal FC Batir cu Echipa Veterani FMF 25 oct 2020 at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Mesajul Președintelui Raionului Cimislia, Mihai Olarescu -COD ROSU COVID- pe raion
  by MediaTV, Cimislia on 30 septembrie 2020 at 14:28

  Continue reading Mesajul Președintelui Raionului Cimislia, Mihai Olarescu -COD ROSU COVID- pe raion at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Echipa raionului Cimișlia - campioni la orientare sportivă
  by MediaTV, Cimislia on 28 septembrie 2020 at 12:20

  Continue reading Echipa raionului Cimișlia - campioni la orientare sportivă at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Strategia pentru Dezvoltare Comunitara Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 2 septembrie 2020 at 11:16

  Continue reading Strategia pentru Dezvoltare Comunitara Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Cetățeni de succes din Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 10 august 2020 at 14:38

  Continue reading Cetățeni de succes din Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Vizita lui Peter Michalko la Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 10 august 2020 at 8:27

  Continue reading Vizita lui Peter Michalko la Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Ion Ciumeica 70 de ani
  by MediaTV, Cimislia on 4 august 2020 at 10:38

  Continue reading Ion Ciumeica 70 de ani at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Într-un corp sănătos – minte sănătoasă
  by DrochiaTV, Drochia on 9 iulie 2020 at 14:06

  În Republica Moldova Straea de Urgență s-a ridicat în data de 15 mai. În acest context, cetățenilor li s-a permis aflarea în locurile publice în grupuri mici cu respectarea normelor sanitare anti Covid-19. Așadar, a decis să-și reia activitatea și antrenorul de acrobatică sportivă, care abia aștepta să-și revadă discipolii după o perioadă  de aproape  Articolul Într-un corp sănătos – minte sănătoasă apare prima dată în DrochiaTV.

 • Consultări privind complexul sportiv Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 18 iunie 2020 at 14:56

  Continue reading Consultări privind complexul sportiv Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Maestrul în sport Vasile Balica marchează jubileul de 70 ani
  by MediaTV, Cimislia on 30 martie 2020 at 13:34

  Continue reading Maestrul în sport Vasile Balica marchează jubileul de 70 ani at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Campionat deschis la Judo în premieră la Drochia
  by DrochiaTV, Drochia on 29 februarie 2020 at 16:00

  Turneul de Judo găzduit  în premieră de orașul Drochia a adunat în jur de 400 sportivi din diferite regiuni ale Republicii Moldova. Competiția s-a desfășurat în încinta Școlii Sprotive din localitate. Copiii s-au pregătit intens pentru a-și manifesta abilitățile accumulate pe parcursul anilor în cadrul acestui eveniment sportiv de mare amploare. ”Foarte multă muncă am Articolul Campionat deschis la Judo în premieră la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.

 • Medalii de aur la Campionatul Moldovei la Jiu-Jitsu
  by DrochiaTV, Drochia on 5 decembrie 2019 at 12:36

  Campionatul Moldovei la Jiu-Jitsu Brazilian, ediția a 20-a s-a desfășurat în data de 1 decembrie la Chișinău. În cadrul competiției au participat în jur de 260 de sportivi de diferite vârste din toată țara dintre care 13 luptători au fost din Drochia. Drochienii au reușit să se remarce prin ocuparea locurilor de frunte. “La Campionat Articolul Medalii de aur la Campionatul Moldovei la Jiu-Jitsu apare prima dată în DrochiaTV.

 • Încheierea decadei tineretului 2019
  by DrochiaTV, Drochia on 28 noiembrie 2019 at 16:45

  Cupa Tineretului la volei baieți desfășurată la data de 27 noiembrie a încheiat șirul de competiții sportive din cadrul Decadei Tineretului. Tradițional, evenimentul sportiv a adunat elevii din 4 instituții de învățământ din orașul Drochia, care au concurat între ei pentru a-și demonstra pregătirea fizică și morală în cadrul competiției la volei. „Ne-am pregătit foarte Articolul Încheierea decadei tineretului 2019 apare prima dată în DrochiaTV.

 • Cupa Tineretului la Volei la Drochia
  by DrochiaTV, Drochia on 22 noiembrie 2019 at 16:52

  Cupa Tineretului la Volei feminin s-a desfășurat cu succes în încinta Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare’’ din orașul Drochia. La competiție au concurat elevii din 4 instituții de învățământ din localitate și fiecare din ei și-a demonstrat abilitățile. Echipele s-au pregătit pentru competiție, au muncit mult de aceea sunt încrezuți în propriile forțe. “Aceasta este Articolul Cupa Tineretului la Volei la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.

 • Drochienii au adus 13 medalii la Jiu-Jitsu
  by DrochiaTV, Drochia on 15 noiembrie 2019 at 16:06

  Campionat Internațional Rush Evolution la Jiu-Jitsu Brazilian s-a desfășurat la 10 noiembrie la Chișinău. În cadrul acestei competiții au participat și 20 de luptători din Drochia 19 băeiți și o singură fată, 13 dintre ei au revenit acasă cu medalii și diplome. Sportivii au adus 4 medalii de aur, 7- de argint și 2 de Articolul Drochienii au adus 13 medalii la Jiu-Jitsu apare prima dată în DrochiaTV.

 • Dragon Boat – un sport pentru toți
  by DrochiaTV, Drochia on 31 octombrie 2019 at 19:17

  Un sport de apă cu o vechime de peste 2000 ani și care provine din China a ajuns și la Drochia. Mai bine de 5 ani Clubul Sportiv ,,Vulturii’’ duce faima orașului și întregii țări la diverse campionate internaționale, ocupând de fiecare dată locuri de frunte. Sportivii sunt mândri de succesele obținute și totul este Articolul Dragon Boat – un sport pentru toți apare prima dată în DrochiaTV.

 • Turneu la acrobatică desfășurat la Drochia
  by DrochiaTV, Drochia on 29 octombrie 2019 at 17:35

  Prima ediție a Turneului la acrobatică sportivă în memoria antrenorului drochian Vasile Calinchin s-a desfășurat în încinta Școlii Sportive din orașul Drochia. În cadrul turneului au participat gimnaști din Tiraspol și Drochia. Tinerii susțin, că acest gen de sport îi menține în formă fizică bună și îi motivează la atingerea scopurilor și succeselor. ”De 6 Articolul Turneu la acrobatică desfășurat la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.

 • Cine sunt învingătorii cursei de alergări?!
  by DrochiaTV, Drochia on 2 octombrie 2019 at 17:03

  Cursă de alergări s-a desfășurat la Drochia. Evenimentul a avut loc cu ocazia încheierii Săptămânii Europene a Sportului. La competiția sportivă au participat tinerii de diferite vârste din instituțiile de învățământ din localitate. Primii și-au încercat puterile în atletism participanții cu vârsta sub 14 ani. Artiom Bolea a venit primul la linia de finiș, fapt Articolul Cine sunt învingătorii cursei de alergări?! apare prima dată în DrochiaTV.

 • ”Vulturii”” au revenit acasă cu noi succese
  by DrochiaTV, Drochia on 3 august 2019 at 14:10

  Articolul ”Vulturii”” au revenit acasă cu noi succese apare prima dată în DrochiaTV.

 • Первая молдавская рок-группа “Норок”. Как все начиналось?
  by Redactor on 26 ianuarie 2021 at 13:07

  bas-tv Знакомы ли вы с молдавским роком? Сегодня мы начинаем цикл публикаций о звездах молдавского рока. Вы узнаете историю создания молдавских рок-групп: в чем их самобытность и необычные факты из творческой деятельности. Зародившийся в 50-х годах в США и в Западной Европе музыкальный жанр, истоки которого лежат в блюзе, в начале 60-х проник и на

 • 10 самых просматриваемых материалов “Молодёжного квартала” за 2020 год
  by Redactor on 20 ianuarie 2021 at 13:19

  BAS-tv 10 самых просматриваемых материалов "Молодёжного квартала" за 2020 год Наши молодые корреспонденты упорно трудятся над своими материалами, хоть и не являются профессионалами в журналистике. Вот самые популярные сюжеты, созданные ими за прошедший год: Донна Кель - профессиональный боец ММА 43 100 охватRubrica |''FARA FILTRU'' - Sadaclia 40 300 охват Primar Ce inseamnă a fi

 • Cultura – cununa de aur a societăţii
  by DrochiaTV, Drochia on 18 ianuarie 2021 at 16:18

  Ziua Naţională a Culturii a fost marcată la 15 ianuarie de lucrătorii din acest domeniu din raionul Drochia. Acest eveniment este tradiţional sărbătorit cu o altă dată importantă –  ziua de naştere a marelui poet al neamului Mihai Eminescu. Astfel, promotorii frumosului au fost felicitaţi de administraţia locală cu prilejul acestei sărbătoair naţioanle. În cadrul Articolul Cultura – cununa de aur a societăţii apare prima dată în DrochiaTV.

 • Конкурс гражданских репортажей! Появился второй участник!
  by Redactor on 12 ianuarie 2021 at 13:40

  Конкурс гражданских репортажей «Я хочу жить в чистом городе!», который проводит ОО ЦМИ “FEED-BACK” совместно с телеканалом BAStv, набирает обороты! При помощи коротких видеороликов участники конкурса должны затронуть такие темы, как защита окружающей среды, проблемы сбора, вывоза, сортировки и хранения отходов, соблюдение чистоты и порядка во дворах, на улицах и в окрестностях города и сёл

 • Конкурс гражданских репортажей! Первая работа участника!
  by Redactor on 11 ianuarie 2021 at 14:52

  Конкурсу гражданских репортажей «Я хочу жить в чистом городе!», который проводит ОО ЦМИ “FEED-BACK” совместно с телеканалом BAStv, дан старт! Задачами конкурса являются формирование у молодежи сознательного отношения к защите окружающей среды, к вопросам сбора, вывоза, сортировки и хранения отходов, к соблюдению чистоты и порядка во дворах, на улицах и в окрестностях города и сёл

 • Я живу в Молдове: 5 доказательств того, что мне повезло
  by Redactor on 11 ianuarie 2021 at 13:49

  Я живу в Молдове Сороки. Стою у подножья холма, на пути к пещере Бекир. Подниматься тяжело, на земле мелкие камни, которые то и дело вылетают из под ног. Впереди еще несколько человек. Я замыкаю наш неровный ряд. Цепляюсь за ветки одиноко растущих деревьев. Им не легче, чем мне. Шаг. Еще шаг. И вот я уже

 • Glas de îngerasi la Manăstirea Zloți de nașterea Domnului 2020
  by MediaTV, Cimislia on 7 ianuarie 2021 at 10:25

  Continue reading Glas de îngerasi la Manăstirea Zloți de nașterea Domnului 2020 at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Colind de la Ana Maria Cotelea
  by MediaTV, Cimislia on 2 ianuarie 2021 at 14:01

  Continue reading Colind de la Ana Maria Cotelea at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Evacuarea deșeurilor solide în or. Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 28 decembrie 2020 at 15:23

  Continue reading Evacuarea deșeurilor solide în or. Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Ansamblul Folcloric Floare de mălin- s. Valea Perjei, Cimișlia- 15 min -Urături și colinde
  by MediaTV, Cimislia on 19 decembrie 2020 at 19:56

  Continue reading Ansamblul Folcloric Floare de mălin- s. Valea Perjei, Cimișlia- 15 min -Urături și colinde at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Cimișlia oraș mai curat și mai amenajat
  by MediaTV, Cimislia on 12 noiembrie 2020 at 13:34

  Continue reading Cimișlia oraș mai curat și mai amenajat at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Compostarea resturilor vegetale și animale
  by MediaTV, Cimislia on 11 noiembrie 2020 at 13:18

  Continue reading Compostarea resturilor vegetale și animale at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Что такое селфимания?
  by Redactor on 9 noiembrie 2020 at 8:13

  Если у вас возникает потребность постоянно делать селфи, то скорее всего у вас селфимания. Селфимания – это психологическая проблема, а люди которые чувствуют необходимость постоянно публиковать свои фото в социальных сетях, могут нуждаться в помощи, предупреждают психологи из Великобритании и Индии. Существует несколько уровней селфимании: легкий, когда люди делают селфи, как минимум, 3 раза в

 • ТОП-10 самых популярных материалов Сartierul tineretului на Facebook за октябрь
  by Redactor on 5 noiembrie 2020 at 9:51

  Молодежная редакция Bas tv тоже создает интересные материалы. Ребята еще не являются профессиональными журналистами, но уже достигли неплохих результатов. Какая из публикаций вам понравилась больше всего? Rubrica “O zi în profesie”-Polițist de frontier https://www.facebook.com/watch/?v=459092711732054 24 000 охват Fără filtru: Carabetovca https://www.facebook.com/watch/?v=393052221730241 16 300 охват К кому обратиться в трудной ситуации https://www.facebook.com/Molodiojniikvartal/insights/?section=navPosts 3 500 охват День учителя 2020 https://www.facebook.com/watch/?v=3607449089308022

 • Медиаграмотность – что значит это слово?
  by Redactor on 5 noiembrie 2020 at 8:28

  Медиаграмотность – что значит это слово? У многих людей медиаграмотность ассоциируется с фальсифицированными новостями, дезинформацией, но, на самом деле, это слово включает в себя гораздо больше. Умение правильно вести свой профиль в социальных сетях, распознавать мошенников, троллей и знать что делать в случае интернет-травли – все это разные аспекты медиаграмотности. Подростки часто попадают в ситуации,

 • Работы по модернизации нашего сайта завершены!
  by Redactor on 4 noiembrie 2020 at 11:01

  Мы рады сообщить нашим подписчикам, что работы по модернизации и редизайну сайта https://bas-tv.md/ практически завершены! Теперь и компьютерная, и мобильная версии сайта работают в несколько раз быстрее, меню стало удобнее, появились новые сервисы и модули, которые позволят нам использовать современные форматы подачи информации. Наш сайт, как и раньше, двуязычный: материалы размещаются либо на русской, либо

 • ТОП-10 самых популярных материалов на Facebook BAS TV за октябрь
  by Redactor on 3 noiembrie 2020 at 10:34

  Так как почти весь месяц наш сайт находился «на ремонте», мы решили показать вам ТОП-10 наших самых популярных материалов на странице BAS TV в facebook. Какой материал из них вам понравился больше всего? ТУР-РЕТУР: Кэушень – охват: 60 400 Colectarea deșeurilor în satele raionului Basarabeasca – охват: 12 300 Carabetovca- realizarea drepturilor persoanelor în etate – охват:

 • Concurs Gastronomic la SP Cimislia
  by MediaTV, Cimislia on 19 octombrie 2020 at 12:47

  Continue reading Concurs Gastronomic la SP Cimislia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Covid- impactul și oportunitățile pentru oamenii de Artă_Ora Locală TV Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 3 octombrie 2020 at 10:55

  Continue reading Covid- impactul și oportunitățile pentru oamenii de Artă_Ora Locală TV Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Ulcioare de peste 6 000 de ani la muzeul din Cimișlia
  by MediaTV, Cimislia on 2 octombrie 2020 at 13:04

  Continue reading Ulcioare de peste 6 000 de ani la muzeul din Cimișlia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 

 

 • In ultimul drum... Iovu Bivol
  by MediaTV, Cimislia on 27 ianuarie 2021 at 11:26

  Continue reading In ultimul drum... Iovu Bivol at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Первая молдавская рок-группа “Норок”. Как все начиналось?
  by Redactor on 26 ianuarie 2021 at 13:07

  bas-tv Знакомы ли вы с молдавским роком? Сегодня мы начинаем цикл публикаций о звездах молдавского рока. Вы узнаете историю создания молдавских рок-групп: в чем их самобытность и необычные факты из творческой деятельности. Зародившийся в 50-х годах в США и в Западной Европе музыкальный жанр, истоки которого лежат в блюзе, в начале 60-х проник и на

 • Proiecte UE_ Dezbateri la Liceul Constantin Spătaru din Leova
  by MediaTV, Cimislia on 22 ianuarie 2021 at 14:19

  Continue reading Proiecte UE_ Dezbateri la Liceul Constantin Spătaru din Leova at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • TUR-RETUR: Лучшее
  by Redactor on 21 ianuarie 2021 at 16:01

  Число 13 – это чертова дюжина, но не в нашем случае! Смотрите 13-ый выпуск передачи ТУР-РЕТУР с лучшими моментами. Кагул, Кэушэнь, Хынчешть и другие районы нашей маленькой, но прекрасной страны. А какой выпуск ваш любимый?

 • 10 самых просматриваемых материалов “Молодёжного квартала” за 2020 год
  by Redactor on 20 ianuarie 2021 at 13:19

  BAS-tv 10 самых просматриваемых материалов "Молодёжного квартала" за 2020 год Наши молодые корреспонденты упорно трудятся над своими материалами, хоть и не являются профессионалами в журналистике. Вот самые популярные сюжеты, созданные ими за прошедший год: Донна Кель - профессиональный боец ММА 43 100 охватRubrica |''FARA FILTRU'' - Sadaclia 40 300 охват Primar Ce inseamnă a fi

 • Ora poliției
  by DrochiaTV, Drochia on 20 ianuarie 2021 at 9:00

  În cadrul emisiunii s-a discutat despre situaţia criminogenă din raionul Drochia. Invitatul emisiunii – Marin Novac, șef adjunct IP Drochia. Articolul Ora poliției apare prima dată în DrochiaTV.

 • Seara de creație a scriitoarei Oxana Barbu 15 ian 2021
  by MediaTV, Cimislia on 16 ianuarie 2021 at 15:10

  Continue reading Seara de creație a scriitoarei Oxana Barbu 15 ian 2021 at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Expozitie de portrete ale lui Mihai Eminescu la Cimislia
  by MediaTV, Cimislia on 16 ianuarie 2021 at 13:24

  Continue reading Expozitie de portrete ale lui Mihai Eminescu la Cimislia at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Depuneri de flori la bustul lui Eminescu
  by MediaTV, Cimislia on 15 ianuarie 2021 at 14:57

  Continue reading Depuneri de flori la bustul lui Eminescu at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Expozitie Vasile POPOVSCHI Masti Muzeu Cim
  by MediaTV, Cimislia on 13 ianuarie 2021 at 15:18

  Continue reading Expozitie Vasile POPOVSCHI Masti Muzeu Cim at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • TUR RETUR. Hincesti.
  by Redactor on 6 ianuarie 2021 at 18:56

  Хотите немного лета и острых ощущений? Смотрите новый выпуск Tur-Retur! И на этот раз мы покажем вам Хынчешть! Путешествуя по этому району, Алина и Дорин узнали, в чём секрет настоящего сыра, что скрывает под собой замок Манук-Бея, почему на мотоцикл лучше садиться с детства и ещё много интересного, чем они спешат поделиться с вами!

 • 2021- год быка
  by Redactor on 31 decembrie 2020 at 13:28

  Новый 2021 год -это год Белого Металлического Быка. Начнется он по китайскому календарю 12 февраля. Бык – уверенный в себе и спокойный знак, поэтому от года ждать сильных потрясений не стоит. Уделяйте внимание себе, своей семье, работе – это все, что бык так уважает и будет всячески способствовать вашему благополучию в этих сферах. А мы

 • Drepturi egale și Responsabilitati egale
  by MediaTV, Cimislia on 30 decembrie 2020 at 15:44

  Continue reading Drepturi egale și Responsabilitati egale at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Молодёжный Квартал- 90. Новогодний
  by Redactor on 30 decembrie 2020 at 14:50

  Молодежная редакция BAStv поздравляет всех своих зрителей с Новым годом и дарит юбилейный, 2-язычный, новогодний выпуск “Молодежного квартала”! Из наших сюжетов вы узнаете, каково это – работать Дедом Морозом и Снегурочкой, что приготовить на праздничный стол, чем украсить дом, а еще познакомитесь с живым символом 2021 года, услышите красивую колинду и увидите самые забавные эпизоды,

 • Чем запомнился уходящий 2020 молодым жителям Басарабяски
  by Redactor on 30 decembrie 2020 at 7:50

  2020 стал не просто очередным високосным годом, но и годом, который перевернул всю нашу жизнь с ног на голову. Пандемия и многие связанные с ней ограничения заставила людей переосмыслить свою систему ценностей, научили их больше ценить и любить своих близких. У многих людей появилась возможность развиться и получить знания при помощи онлайн тренингов, марафонов. Мы

 • Новогодний венок своими руками
  by Redactor on 29 decembrie 2020 at 10:27

  Перед новым годом очень важно создать для себя и своих близких праздничную атмосферу, украсив свой дом или рабочее место игрушками, еловыми ветками, другими элементами декора. И для этого необязательно тратить много денег. Как смастерить новогодний венок, материалы для которого наверняка есть у вас под рукой, вам покажет Аня Чавдарь

 • Sedinta CO Cim din 23 dec 2020 Buget 2021 p 3
  by MediaTV, Cimislia on 28 decembrie 2020 at 17:25

  Continue reading Sedinta CO Cim din 23 dec 2020 Buget 2021 p 3 at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Sedinta CO Cim din 23 dec 2020 Buget 2021 p 2
  by MediaTV, Cimislia on 28 decembrie 2020 at 17:22

  Continue reading Sedinta CO Cim din 23 dec 2020 Buget 2021 p 2 at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Ședinta CO Cimișlia din 23 dec 2020 Bugetul pentru anul 2021 part.1
  by MediaTV, Cimislia on 28 decembrie 2020 at 17:19

  Continue reading Ședinta CO Cimișlia din 23 dec 2020 Bugetul pentru anul 2021 part.1 at Media TV - Știri din Cimișlia.

 • Premierea sportivilor 2020 Cimislia
  by MediaTV, Cimislia on 27 decembrie 2020 at 10:28

  Continue reading Premierea sportivilor 2020 Cimislia at Media TV - Știri din Cimișlia.