FUNDAȚIA RENATO USATÎI OFERĂ CADOURI DE PAȘTI ȘI ÎN RAIONUL CIMIȘLIA

97

VIDEO:

Peste 100 de locuitori ai orașului Cimișlia, inclusiv vîrstnicii de la azilul de Bătrîni din localitate, au primit în preajma Sărbătorilor de Paști, colete cu produse alimentare din partea Fundației Renato Usatîi. Această acțiune de binefacere a devnit deja o tradiței pe parcursul a mai multor ani.

Pachetele cu produse alimentare au ajuns la bătrînii de la azilul din Cimișlia

Doamna Galina Spînu, a ajuns la Azilul de Bătrîni din Cimișlia după ce i-a decedat soțul și a rămas singură. Pe timpuri a fost și mulgătoare în colhozul local, a fost decorată cu ordinul Insigna de Onoare. Acum este mulțumită de grija statului și de atenția fondurilor de binefacere care-i vizitează în fiecare an în preajma sărbătorilor de Paști.

În azilul de bătrîni din Cimișlia, actualmente sunt peste 30 de persoane. Toți ei, inclusiv și personalul de serviciu, au primit în ajunul Paștelui donații de la Fondul Renato Usatîi.

Consilierul raional și orășenesc Dumitru Untilă oferă colete cu produse alimentare bătrînilor

De donații au beneficiat și persoanele aflate în Centrul de Asistență Respiro din orașul Cimișlia, adică persoanele cu dizabilități și vulnerabile care se află la întreținere cîteva luni, cît apropiații care îngrijesc de ei tot anul sunt în concediu.

Și cei de la centrul social “RESPIRO” au primit colete din partea Fundației Renato Usatîi

Conducerea azilului de bătrîni și invalizi din Cimișlia, ne-a comunicat că sunt bucuroși de orice donație venită pentru cei care se îngrijesc în instituție. Inimile bătrînilor și ușile azilului sunt deschise pentru orice donator, mai ales în preajma sărbătorilor de Paști.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată