O tânără din Cimișlia face bani din baloane de săpun

182

 

O TÎNĂRĂ DIN CIMIȘLIA FACE BANI DIN BALOANE DE SĂPUN

  Acum doi ani, Natalia Untilă a deschis în orașul Cimișlia o întreprindere de organizare a evenimentelor, prima de acest gen din localitate. A început cu activități destinate copiilor: petreceri la grădinițe, pictură pe față, jocuri cu animator și alte distracții pentru cei mici.

VIDEO: DISTRACȚIA CU BALOANE DE SĂPUN LA GRĂDINIȚĂ

Natalia Untilă- antreprenoare din Cimișlia

 

 

 

Natalia Untilă, fondatoarea întreprinderii, și-a făcut studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, la specialitatea design interior. Îi plăcea mai mult să comunice cu oamenii decât să stea în fața calculatorului, fapt ce a determinat-o să îmbrățișeze și specialitatea de animator la evenimente.

 

 

 

 VIDEO: 10 DECORURI ALE NATALIEI UNTILĂ DE LA CIMIȘLIA: 

   NATALIA UNTILĂ :

Client poate fi oricine, de orice vârstă: tineri care vor să se căsătorească; familii cu copii mici, pentru care urmează să dea o petrecere; familii cu copii un pic mai mari, cărora le organizează serbări cu ocazia zilelor de naștere; orice instituție… Adică atât persoane fizice, cât și persoane juridice.”

 
Distracție pentru copii la Cimișlia

Activitatea de antreprenoare i-a permis Nataliei să-și mărească veniturile de trei ori, comparativ cu salariul pe care-l avea anterior, ca îndrumător de atelier la Centrul de Creație al Copiilor din Cimișlia. Cei care o cunosc apreciază mult pasiunea cu care își face lucrul.

Andrei Frunză- fotograf Cimișlia
  ANDREI FRUNZĂ :

Colaborăm de mai mulți ani și am observat creșterea profesională a Nataliei. Copiii sunt mai aproape de schimbările din jur și am observat că jocurile animate, cu baloane de săpun, ii captivează complet. Pentru mine e mult mai ușor să fotografiez un eveniment cu participarea animatorului.”

  

VIDEO: BAIE CU SPUMĂ LA CIMIȘLIA

Cei mai mulțumiți de organizarea evenimentelor sunt părinții și copii, fie că este vorba de zile de naștere, nunți, cumetrii, petreceri de sărbători sau amenajarea și decorul încăperilor.

AUDIO: TATIANA URSAN, or. Cimișlia

Întreprinderea condusă de Natalia a devenit rezident al Incubatorului de afaceri din Cimișlia. Acest lucru i-a permis să plătească un tarif redus pentru închirierea încăperii, să beneficieze de consultanță juridică și de instruiri. Natalia este mereu în căutare de noi posibilități pentru a-și perfecționa activitatea.

Natalia Untilă mai are un scop: să deschidă în orașul Cimișlia și un salon de mariaj.

Vreau să deschid un salon de mariaj ce va oferi în chirie rochii de mireasă, va avea o bază de date cu contacte ale diferitor specialiști în organizarea de evenimente. Cei care vor să se căsătorească vin la salonul meu de mariaj, iar eu îi ghidez și le prestez toate serviciile de care au nevoie. Astfel, ei economisesc timp, efort, sănătate, nu se stresează. Asta ar fi o perspectivă de viitor.”

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată