ULTIMUL SUNET LA ȘCOALA PROFESIONALĂ DIN CIMIȘLIA

118

VIDEO:

La data de 29 iunie, a sunat ultimul clopoțel pentru circa 60 de tineri, absolvenți ai Școlii Profesionale din orașul Cimișlia. Cu această ocazie, conducerea școlii și a raionului, prezenți la eveniment, au felicitat absolvenții și le-au urat împliri în plan profesional.

Evenimentul  a continuat cu o analiză a anului școlar, și acordarea diplomelor și mențiunilor elevilor care s-au evidențiat. Aceștia susțin că succesul lor se datorează profesorilor, și le sunt recunoscători pentru cunoștințele primite la ore.

Pentru unii, sunetul clopoțelului înseamnă începutul unei vacanțe frumoase, pentru alții – începutul unei cariere de succes. Majoritatea absolvenilor școlii profesionale din Cimișlia, deja au decis ce vor face mai departe.

Unii absovenți ai școlii Profesionale din Cimișlia, deja au primit oferte de muncă din partea angajatorilor. Este și cazul lui Andrei Căldăraru, care în acest an, a obținut împreună cu echipa, locul întîi la concursul regional de meserii desfășurat în municipiul Comrat și locul trei la etapa republicană la același concurs.

Școala Profesională Cimișlia
Școala Profesională Cimișlia

La școala Profesională din orașul Cimișlia, au încheiat anul de învățămînt peste 140 de elevi.

 

Urmăriți evenimentul în întregime aici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată