TURNEU REPUBLICAN DE JUDO ÎN MEMORIA LUI ANATOL PERCIUN

464

La Cimișlia, în incinta școlii sportive, la 8 aprilie, a avut loc turneul republican la lupte Judo, consacrat memoriei lui Anatol Perciun, ostaș căzut în războiul din Afganistan. La competiție s-au prezentat peste 170 de elevi din toată republica,inclusiv Școala Sportivă Chișinău, vîrsta participanților 10-17 ani.

Luptele în cele 9 categorii de greutate au demarat pe două covoare de luptă. Competițiile s-au desfășurat în conformitate cu cerințele regulamentului Federației Internaționale de Judo.

Campionii și premianții la toate categoriile de greutate au fost premiați cu diplome medalii și premii bănești.   ÎNn clasamenul pe echipe, locul întîi a reveit liceului Internat cu Profil Sportiv din Chișinău, locul 2- Ștefan Vodă, locul 3- Hîncești. Judocanii din Cimișlia au obținut locul 4 în clasament.

Turneul Republican de lupte Judo, consacrat memoriei lui Anatol Perciun, ostaș căzut în războiul din Afganistan este la cea de a 39-a ediție. În 2018 va fi o ediție jubiliară- cea de a 40-a. Pregătirile școlii sportive Cimișlia către acest evenimet au demarat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată