TINERI CIMIȘLIENI ÎN CULISELE POLIȚIEI

145

video:

3 tineri din raionul Cimișlia, au participatipat la cea de-a doua etapă a Campaniei „Din culisele Poliţiei, organizată de Inspectoratul General al Poliţie (IGP) în luna noiembrie. Este vorba de Victoria Secrieru, Corina Antoci și Eugeniu Borș. Timp de două zile, alături de ceilalți circa 100 de tineri, ei au participat la diverse exerciții pe care le întreprind polițiștii în munca lor de zi cu zi. Participanții au tras din armă, au aflat cum sunt descoperite crimele și au discutat cu polițiștii. De asemenea, tinerii au mers în vizită la Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” și i-au urmărit pe mascați cum intervin în cazuri speciale.

Participanții la Campania din culisele Poliției și-au împărtășit experiența cu colegii lor în cadrul unei ședințe cu participarea reprezentanților Consiliului Raional Cimișlia, centrului de tineret și Inspectoratului de poliție Cimișlia. Tinerii au rămas impresionați de cele relatate de colegii lor.

Scopul campaniei este informarea corectă a tinerii generaţii despre activitatea Poliţiei, rolul şi obiectivele acesteia.

Campania „Din culisele Poliției” a fost lansată în data de 10 noiembrie. La aceasta urmează să participe în jur de 1000 de tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din diferite localități din țară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată