TABĂRA DIN ZLOȚI ȘI-A DESCHIS UȘILE

34

Tradițional cu salutul echipelor, a început evenimentul de lansare a sezonului estival pentru tabara de copii Izvoraș din satul Zloți, raionul Cimișlia. În primul schimb, s-au încadrat 120 de copii din diferite localități ale raionului. Copiii sunt mulțumiți de condițiile de activitate a taberei.

În tabăra activează 12 educatori. Pentru copii sunt desfășurate activități portive, cuturale și de educație.

Administrația raionului Cimișlia,a făcut tot posibiliul pentru reparația taberei și repartizarea foilor de odihnă prin instituțiile de învățămînt din raion. Prețul integral al unei foi de odihnă pentru 10 zile în tabăra Izvoraș, este de 1400 lei pentru o persoană. Majoritatea copiilor însă procură foile de odihnă la un preț redus de 20 de procente, adică 280 de lei pentru o foaie de odihnă, pentru că sunt repartizate prin instituțiile de învățămînt din raion.

Tabăra de odihnă pentru copii Izvoraș, este situată în preajma satului Zloți, raionul Cimișlia într-o pădure pitorească. Tabăra dispune de căsuțe construite din piatră, scenă de dansuri, stadion pentru fotbal, cantină, spații sanitare și alte eidificii.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată