PREGĂTIRILE PENTRU C#FEST SUNT PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

183

Vezi ce sculpturi din lemn au realizat studenții de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău pentru orașul Cimișlia. Lucrările vor fi expuse spre vizionare pe data de 27 august în curtea casei de cultură Cimișlia.

C#Fest 2017 “Festival de Artă, Cultură și Creativitate Urbană”

Casa de Cultură Cimișlia în parteneriat cu Primăria Cimișlia și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice organizează în data de 27.08.2017 începând cu ora 18:00 ,festivalul de Artă, Cultură și Creativitate Urbană “C#Fest”, proiect ajuns la a II-a ediție.

Locația: Casa de Cultură(Ehtno Space) Proiectul “C#FEST” își propune să promoveze și să dezvolte cultura , reunind cât mai mulți tineri frumoși și creativi într-un spațiu cu spirit Urban.

Ediția II a festivalului va purta tematica ”Magia ethno în spațiul urban”, fiind format din 3 ateliere:

Atelier Sculptură, Atelier Pictură, Atelier Artistic.

Printre activitățile ce se vor desfășura în cadrul festivalului, se enumeră și: -Masterclass-uri de sculptură, pictură. -Happening “Lupii soarelui”, “Sînzîenele” -Open Air cu muzică Ethno-Folcorică Electro Mix Vă invităm să deveniți parteneri media a acestui proiect, cu scopul de a promova evenimentul prin toate canalele media.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată