ÎNTREPRINDEREA CIMPRIM LA 10 ANI DE ACTIVITATE

107

La 19 decembrie 2017, s-au împlinit 10 ani de activitate a întreprinderii CIMPRIM din orașul Cimișlia. Cu această ocazie, la sediul întreprinderii s-au desfășurat mai multe activități de promovare. Vizitatorii au fost serviți cu dulciuri, șampanie și cafea, iar angajații întreprinderii au deschis birourile pentru vizitatori. Secția CIMPRIM IMOBIL, se ocupă de cumpărarea și vînzarea apartamentelor, caselor de locuit, terenurilor.
Secția FOTO-VIDEO, acordă servicii de fotografiere și filmări ocazionale, servicii de imprimare a imaginilor pe suport de hîrtie, lemn, metal, haine și ceramică. Utilajul existent permite de a face imprimări și bannere de diferite dimensiuni.
Secția IT-SERVICII este relativ mai nouă și oferă clienților- persoanelor fizice și juridice servicii de supraveghere video în spații închise și deschise cu folosirea celor mai performante tehnologii.
Magazinul de birotică este cel mai frecventat pe parcursul zilei. Aici elevii, părinți, profesorii pot procura cele mai diverse articole de birotică, rechizite școlare, dar și jucării pentru copii.
Magazinul Dulcișor, deși a fost deschis acum cîteva luni, a devenit deja o carte de vizită a întreprinderii CIMPRIM. Aici clienții pot procura cele mai diverse dulciuri, bomboane, ciocolate de la diferiți producători din Moldova și Ucraina, ceaiuri, cafea și băuturi pentru sărbători.
Potrivit fondatorului CIMPRIM Stanislav Cramceaninov, ideea întreprinderii a fost de a crea un complex de servicii, astfel ca clientul să părăsească localul mulțumit. După 10 ani de activitate, acest lucru s-a reușit.
Sărbătoarea s-a încheiat cu o tombolă, la care au fost trase la sorți în direct prin online 19 cadouri – sticle cu șampanie, colete cu ciocolate, seturi cu cești pentru cafea și ceai.

1 Comentariu
  1. Andrei spune

    Bravo CIMPRIM, intr-adevar sunteti primii pe piata imobilului din Cimislia. Felicitari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată