Accident rutier pe traseul Chisinau- Cimișlia (lângă satul Gura Galbenei)

9.789

Accident rutier pe traseu lângă satul Gura Galbenei, Cimișlia

Pe traseul Chișinău- Cimișlia, lângă satul Gura Galbenei, la 11 septembrie 2023, pe la orele 9.20 dimineața s-a produs un accident rutier cu implicarea unui autovehicol și a unui motobloc. Conducătorul motoblocului, îmbrăcat în vestă reflectantă, circula regulamentar spre direcția Cimișlia, avînd în remorcă un balon de gaz lichifiat.

Potrivit șoferului automobilului implicat în accident, în fața lui era alt automobil, care l-a depășit pe transportul motobloc, iar el nu a reușit să evite impactul. În rezultat, automobilul s-a răsturnat și s-a inversat cu roțile în sus în sanț, iar motoblocul la fel a ajuns în șanț. Potrivit martorilor ocular, soferul autovehiculului a reușit să iasă din automobilul inversat nevătămat, iar conducătorul motoblocului s-a tîrît pe acostament, fiindu-I traumat un picior și însîngerat.

La fața locului au venit primii în cîteva minute poliția rutieră, fiind semnalată de niște persoane care erau în preajmă cu căruța pe deal. Apoi a venit ambulanța.

Conducătorului motoblocului I s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la spitalul din or.Cimișlia.

Medicul de urgență, Iurie Bambuleac, a spus că pacientul are comoție cerebrală, fracturare la picior. Reprezentanții poliției din Cimișlia au făcut măsurările de rigoare, urmează să stabilească cine a fost vinovat în accident și ce pedeapsă va urma.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată