RAIONUL CIMIȘLIA ARE PREȘEDINTE SI VICE PREȘEDINTI NOI

82


Raionul Cimișlia are un nou Președinte_Iovu Bivol, consilier raional din partea PDM. Pentru candidatura sa au votat 22 de consilieri din 23 prezenți la ședință.
Totoadată au fost schimbați și vice președinții de raion. Foștii vicepreședinți Iurie Răileanu și Iurie Stoian, care reprezentau PDM, au dat demisia, conform cererii personale, iar noii vicepreședinți aleși – Gheorghe Netedu și Vasile Melinte, sunt consilieri raionali din partea PPEM. Astfel, într-o formulă nouă, insă, noua conducere reprezintă în continuare coaliția PDM- PPEM în raionul Cimișlia.
Ambianță- Președintele raionului Iovu Bivol propune candidaturile pentru vice presedinții raonului – pe Gheorghe Netedu și Vasile Melinte. Procedura de vot.Au votat unanim- 23 pro.
Amintim că, fostul președinte al raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, și-a anunțat demisia din funcție în luna septembrie 2017, retrăgându-se, totodată, și din administrația publică locală.
Noul președinte s-a declarat deschis pentru colaborarea cu toate forțele politice din consiliul raional, primarii localităților, serviciile desconcentrate din teritoriu și pledează pentru un parteneriat cu mass media locală și transparență în activitatea sa.
Iovu Bivol, este născut la 3 iulie 1948 în s.Lipoveni, raionul Cimișlia. A mai activat în calitate de președinte de raion în perioada 2003-2007.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată