Procedura de depunere dosar pentru cetățenie română devine mai accesibilă. JustConsult a deschis filiala la Cahul!

657

Mii de moldoveni inițiază, anual, procedura de depunere dosar pentru obținere de cetățenie română. Pentru aceasta ei trebuie să facă drumuri repetate pe la instituții – să adune acte de stare civilă, să solicite corecturi pe acte sau eliberarea duplicatelor necesare pentru depunere dosar de cetățenie română.

Necunoașterea procedurilor și cerințelor pentru depunere dosar de cetățenie română creează multiple impedimente pentru persoanele care doresc să obțină un pașaport românesc. Soluția legală pentru a ușura acest proces este să apeleze la companii juridice, care dețin experiență și potențial necesar pentru a-i ajuta să redobândească cetățenia română fără pierdere de timp și fără cheltuieli inutile.

JustConsult a deschis filiala la Cahul

JustConsult este compania de top din Republica Moldova, care oferă servicii de suport la orice etapă în procesul de redobândire a cetățeniei române și a perfectării actelor românești.

Compania activează în domeniu mai mult de 18 ani, perioadă în care a acumulat reputația unui partener de încredere. În acești ani, JustConsult a ajutat peste 300.000 de persoane să redobândească cetățenia română sau să-și perfecteze acte românești – pașaport, buletin de identitate, permis de conducere și altele.

În cadrul companiei activează aproximativ 80 de angajați – specialiști din domenii precum juridic, vânzări, calitate, IT, transport, ș.a., care au capacitatea de presta profesionist o gamă largă de servicii, legate de consultanță și gestionare a procesului de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor.    În același timp, JustConsult este unica companie din nișa de cetățenie română, înregistrată în calitate de operator de date cu caracter personal, cu drept de operare transfrontalieră a datelor. Astfel, persoanele care ne încredințează actele sale au garanție 100% privind siguranța acestora. 

Pentru ca serviciile companiei să devină accesibile și locuitorilor din sudul Moldovei, JustConsult a deschis filiala la Cahul. Oficiul companiei este amplasat chiar vis-a-vis de Consulatul României din Cahul – pe str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, 14.

În cadrul filialei JustConsult din Cahul cetățenii pot beneficia de o gamă largă de servicii:

 • Colectarea actelor de stare civilă, verificarea corectitudinii datelor și pregătirea pentru depunere dosar de cetățenie română, conform rigorilor; 
 • Programarea pentru depunerea dosarului de cetățenie română în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie; 
 • Monitorizarea parcursului dosarului și solicitarea informației de la ANC prin intermediul procedurii stadiu dosar; 
 • Programare pentru depunerea jurământului de credință față de statul român; 
 • Transcrierea actelor de stare civilă în registrele de stat ale României; 
 • Perfectarea pașaportului românesc; 
 • Perfectarea buletinului de identitate românesc; 
 • Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în cel românesc; 
 • Solicitarea alocațiilor pentru copii din partea României; 
 • Obținerea atestatelor profesionale pentru șoferi; 
 • Echivalarea diplomelor de studii și multe altele. 

Compania JustConsult invită locuitorii din sudul țării să apeleze la serviciile oferite de către filiala din Cahul.  

Pentru a obține o consultație gratuită, cetățenii pot să se înregistreze pe pagina web a companiei cahul.justconsult.md sau printr-un apel la numărul de telefon 022 80 20 83. 

1 Comentariu
 1. MediaTV, Cimislia spune

  Deja și cimișlienii pot apela la srviciile JustConsult din municipiul Cahul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată