O NOUĂ AGENȚIE POȘTALĂ LA CIMIȘLIA

87

La doi iunie, în orașul Cimișlia, s-a deschis o nouă agenție poștală la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Alexandru cel Bun. Este un sediu modern și dotat cu echipamente de ultimă generație pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților.

Agenția va acorda cele mai diverse servicii pentru populația orașului Cimișlia- achitarea pensiilor și îndemnizațiilor, transferuri bănești, recepționarea trimiterilor poștale și prelucrarea lor, primirea plăților de la persoanele fizice și juridice. Deschiderea Agenției poștale reprezintă un pas important pentru vitorul orașului și raionului Cimișlia. Autoritățile locale sunt predispuse să mai deschidă astfel de agenții în teritoriu.

Principalele obiective ale întreprinderii de stat Poșta Moldovei, este asigurarea prestării serviciilor poștale de calitate, servire înaltă și prețuri accesibile.

În ultimii ani, la Poșta Moldovei a crescut numărul de scrisori recomandate și volumul de servicii pentru achitarea internetului și a televiziunii digitale, dar a scăzut distribuirea presei scrise.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată