Complexul AUTOLAND și-a deschis ușile pentru vizitatori

100

Orașul Cimișlia și-a îmbogățit imaginea cu o clădire frumoasă, în stil contemporan, iar automobiliștii au oportunitatea de a testa, și spăla automobilele la cel mai înalt nivel. Este vorba de complexul AutoLand, care și-a deschis ușile pentru vizitatori la 4 aprilie anul curent.

Galerie foto (autor: Rusu Ștefan):

 La primul etaj, este un magazin cu piese auto, o boxă de spălătorie auto, boxă, de reparație și testare auto, cît și un mini bar, iar la etajul 2 este o sală de banchet pentru circa 100 de persoane.

Pentru cei prezenți la deschiderea complexului Auto Land la Cimișlia, a fost organizată o loterie. Cei mai norocoși s-au învrednicit de un tichet cu servicii ale complexului- cafea, pizza, business launch, spălarea automobilului, cît și premii sub formă de obiecte- chipuri, maiouri, sucuri, și altele.

 

Complexul AutoLand se află în centrul orașului Cimișlia, pe strada Ștefan cel Mare și Sfînt 117 direct lîngă traseul Chișinău-Comrat. Activează de luni pînă vineri de la ora 8 la 17, sîmbăta pînă la 13, iar duminica este zi liberă.

 

04/05/2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată