ImpulsTV ultimile stiri din Soldanesti

 • Chiar și plecat în eternitate, Matcovschii a primește oaspeții acasă, la Vadul Rascov
  by Impuls TV on 21 octombrie 2018 at 21:12

  Chiar si plecat in eternitate_Matcovschii a fost vizitat acasa la Vadul Rascov, la ediția a IV a festivalului Post-ul Chiar și plecat în eternitate, Matcovschii a primește oaspeții acasă, la Vadul Rascov apare prima dată în ImpulsTV.

 • Procuror nou la Șoldănești: Ion POPA revine
  by Impuls TV on 18 octombrie 2018 at 21:07

  Conform Hotărârii nr. 12-143/18 din 04 Octombrie 2018, Consiliul Superior al Procurorilor a propus Procurorului General numirea domnului Ion Popa, în bază de concurs, în funcția vacantă de procuror-șef al Procuraturii raionului Șoldănești, pentru un mandat de 5 ani. În urma evaluărilor efectuate, prestația profesională a procurorului Ion Popa a fost apreciată cu calificativul ”foarte bine”, punctajul […] Post-ul Procuror nou la Șoldănești: Ion POPA revine apare prima dată în ImpulsTV.

 • Cadouri pentru nou-născuți, la Cotiujenii Mari
  by Impuls TV on 17 octombrie 2018 at 17:21

  Mamele ale nouă nou-născuți din satul Cotiujenii Mari au fost invitate la primărie. Administrația comunei le-au înmânat suport financiar și cadouri pentru bebeluși.   Post-ul Cadouri pentru nou-născuți, la Cotiujenii Mari apare prima dată în ImpulsTV.

 • Orașul Cernăuți, cu strada lui Mihai Eminescu
  by Impuls TV on 14 octombrie 2018 at 8:21

  Imagini, realizate în timpul unei deplasări la colegii din Cernăuți   Imagini de Victor SOFRONII Post-ul Orașul Cernăuți, cu strada lui Mihai Eminescu apare prima dată în ImpulsTV.

 • Energic, omul care distribuie energia electrică
  by Impuls TV on 11 octombrie 2018 at 17:58

    Cineva dorea să se ia la rămășag că Anton Pozdircă mai are mult până a rotunji vârsta de 70 de ani. După energia pe care o emană și activismul pe care îl manifestă, îmi spune persoana respectivă, bărbatul abia ar fi trecut de 60 de ani…   Anton Pozdircă e omul care a stat […] Post-ul Energic, omul care distribuie energia electrică apare prima dată în ImpulsTV.

 • Casa proprie – locuință și atelier
  by Impuls TV on 9 octombrie 2018 at 14:59

  O afacere de succes poate începe din propria gospodărie. Acest lucru l-a demostrat Iurie Ceban, locuitor al comunei Cotiujenii Mari din raionul Șoldănești. Acum două decenii, bărbatul a conștientizat că, pentru el, tâmplăria este nu doar o pasiune și o modalitate de a-și asigura un trai decent acasă, la baștină. Iurie Ceban a absolvit şcoala […] Post-ul Casa proprie – locuință și atelier apare prima dată în ImpulsTV.

 • Grigore Căldărari, omul care a salvat viața a trei copii
  by Impuls TV on 7 octombrie 2018 at 16:31

  Grigore Caldarari, originar din satul Cotiujenii Mari, a salvat viața a trei copii. Acestea se înecau în râul Kama, Federația Rusă. Și dacă fetele au fost scoase din apă, bărbatul a fost înghițit de fluviu. Post-ul Grigore Căldărari, omul care a salvat viața a trei copii apare prima dată în ImpulsTV.

 • Atașată de copii, școală și oamenii din sat
  by Impuls TV on 4 octombrie 2018 at 10:31

  De-a lungul anilor, participând la olimpiada la matematică, mai mulți elevi din satul Chipeșca reveneau acasă cu mențiuni. Unora dintre cei, care au obținut dreptul să apere cinstea raionului, li s-a propus să-și continue studiile în instituții de învățământ cu studiere aprofundată a matematicii. Dânșii susțin că acesta ar fi și meritul profesoarei lor de […] Post-ul Atașată de copii, școală și oamenii din sat apare prima dată în ImpulsTV.

 • Servicii sociale de calitate și în localitățile rurale
  by Impuls TV on 3 octombrie 2018 at 15:14

    Post-ul Servicii sociale de calitate și în localitățile rurale apare prima dată în ImpulsTV.

 • Bună dispozitie pentru oamenii în etate
  by Impuls TV on 1 octombrie 2018 at 16:56

  La inițiativa angajaților Inspectoratului de poliție din Șoldănești, cu susținerea financiară a administrației raionului, la 1 octombrie, cu prilejul Zilei internaționale a oamenilor în etate, în ospeție la beneficiarii Azilului din Șoldănești a fost colectivul de artiști amatori de la liceul Ștefan cel Mare din centrul raional. Post-ul Bună dispozitie pentru oamenii în etate apare prima dată în ImpulsTV.