Canal Regional

 • Ajutorul social și munca comunitară
  by Canal Regional, Chisinau on 18 octombrie 2018 at 9:38

  Problema acordării ajutoarelor sociale, dar și a muncii în folosul comunității a fost discutată astăzi în cadrul unei ședințe a autorităților publice locale și a asistenților sociali din raionul Glodeni. Lipsa locurilor de muncă în satele noastre crează discomfort persoanelor, dar potrivit autorităților o bună parte dintre persoane nu vor să se angajeze în câmpul

 • O carte din suflet pentru cititorii din raionul Drochia
  by Canal Regional, Chisinau on 18 octombrie 2018 at 9:20

  O donație de carte pentru bibliotecile din raion a avut loc în încinta Bibliotecii Publice Raionale ,,Iulian Filip’’, unde s-au adunat bibliotecarele pentru a asista totodată și la prezentare a cărților, care apoi urma să fie donate.

 • Tineri și ambițioși
  by Canal Regional, Chisinau on 17 octombrie 2018 at 9:16

  Un grup de tineri din orașul Drochia a participat la un seminar de instruire, care s-a desfăsurat în cadrul proiectului ,,Fondul Inovațional de Antreprenoriat pentru Tineri’’. Acivitatea a avut loc în încinta Primăriei a orașului. Adolescenții au venit la instruire, pentru a-și îmbogăți cunoștințele.

 • Gospodarul bun, de la poartă se cunoaște
  by Canal Regional, Chisinau on 16 octombrie 2018 at 8:22

  Gospodarul bun de la poartă se cunoaşte. Asta o putem spune și atunci cînd facem o plimbare prin orașul Drochia. Un oraș bine amenajat, dar în schimb puțin prețuit de către unii locuitori ai lui. Gunoiul este aruncat la întâmplare, fără a fi depozitat în locuri special amenajate.

 • Ziua Vinului și agricultorului marcată la Căuseni
  by Canal Regional, Chisinau on 15 octombrie 2018 at 14:43

  Muzică, distracţie şi mult vin. De asta au parte oaspeţii Festivalului Toamna de Auri, care a a avut loc la data de 13 octombrie în orașul Căușeni.

 • Prin ce anul acesta s-a memorizat hramul satului Carabetovca
  by Canal Regional, Chisinau on 15 octombrie 2018 at 8:36

  La 14 octombrie, în s. Carabetovca din raionul Basarabeasca a vut loc hramul localității. Pe lângă liturgia de la biserică în acestă zi la stadionul din sat s-au organizat: competiții la armwrestling, volei,  fotbal de fete, fotbal de băieți, trânta la cucoș, la iepure și la berbec.

 • Care este rolul femeiei în societate?
  by Canal Regional, Chisinau on 15 octombrie 2018 at 7:50

  Femeia din cele mai vechi timpuri a fost privită ca o ființă neputincioasă și deloc înțeleaptă, ideală însă pentru crearea și îngrijirea familii, pentru menținerea în ordine a gospodăriei. Astăzi sexul feminin este deseori folosit și ca un exponat de publicitate. Pe diverse panouri publicitare putem observa, cel mai des chipul unei femei.

 • 30 de ani de activitate sărbătoriți la Liceul Teoretic”Ștefan cel Mare”
  by Canal Regional, Chisinau on 11 octombrie 2018 at 9:03

  Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare’’ din orașul Drochia a împlinit 30 de ani de la fondare. Cu acest prilej a fost organizat un eveniment frumos, care a adunat cadrele didactice, care activează la moment și dascălii, care cu drag au muncit din primele zile și nu au ezitat să vină la aniversare, dar și toți

 • Satule, mândră grădină!
  by Canal Regional, Chisinau on 9 octombrie 2018 at 13:49

  În satul Chetrosu, raionul Drochia s-a desfășurat o festivitate de zile mari Festivalul ,,Satule, Mândră Grădină’’, aflat la cea de-a II-a ediție.

 • Copii din Căușeni sunt transportați la școală gratuit
  by Canal Regional, Chisinau on 8 octombrie 2018 at 13:53

  Copii din sectorul Gării Feroviare șI Valul lui Traian din Căușeni sunt transportați gratis la școală de primăria orașului.